VDA Architecten

Missie

De primaire missie van Van den Acker Architecten is het ontwerpen en uitwerken van smaakvolle en goed functionerende gebouwen. Alle ontwerpen zijn uniek en afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Samen met onze opdrachtgevers willen wij komen tot een duurzaam gebouw én een duurzame relatie.

Het bureau

Eugène van den Acker en zijn medewerkers vormen een sterk team op het gebied van architectuur, stedenbouw en organisatie.

De prestaties van Van den Acker Architecten blijven niet onopgemerkt blijkens de diverse nominaties voor de Welstandsprijs Noord-Brabant en de uitverkiezing in de Architecten top-tien van Zuid-Oost Brabant in 1998.

Van den Acker Architecten is een middelgroot architectenbureau. De orderportefeuille bestaat uit werkzaamheden voor particulieren zoals woonhuizen, renovatie van woonhuizen en kleine verbouwingen. Voor woningbouwverenigingen en projectontwikkelaars: projectmatige woningbouw, appartementencomplexen en nieuwbouw van o.a. zorgcentra. Voor bedrijven en instellingen: bedrijfsruimten en andere utiliteitsgebouwen. Ook diverse stedenbouwkundige en architectonische studies en ontwerpen voor inbreidlocaties behoren tot de opdrachten. Dit laatste onderdeel vraagt gedegen studie van de omgeving bijvoorbeeld vanwege de historische waarde van sommige plaatsen.

Geschiedenis

Van den Acker Architecten is een gerenommeerd architectenbureau en is gevestigd in Deurne Nederland.

Van den Acker Architecten is opgericht door Theo van den Acker in 1961. Door de jaren heen is een rijke ervaring en kennis opgebouwd, met als basis een gevarieerde orderportefeuille. In 1993 heeft Eugène van den Acker het bureau versterkt en in 1997 overgenomen, waardoor de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd werd.